lauantai 15. marraskuuta 2008

Äiti, tämän vitsin säkin tajuat

Abu Dhabissa ollut Barbican Turbo autonäyttely kiinnosti miesväkeä sen verran, että lähdimme koko poppoo sinne katsastamaan tuunattuja autoja. Pojat olivat näyttelystä innoissaan, vaikka tuunaus ei täällä olekaan ilmeisesti vielä kovin kehittynyttä. Kulta- ja hopeamaalia oli läträtty oikein olan takaa ja lopputulos oli monesti naisen silmin katsottuna mennyt vähän överiksi. Paras oli kuitenkin se auto, jonka moottorin jokainen pulikka ja palikka oli havainnollisesti värjätty erilaisin kuultovärein. Ei siis tietoakaan rasvaisesta ja pölyisestä johto- ja putkikasasta.


Modernin ja ison Abu Dhabin National Exhibition Centren ulkoareenalla olleen driftauksen jälkeen korvat olivat sen verran lukossa, että oli mukava lähteä auringon laskeutuessa kotimatkalle ja kuunnella autossa rentouttavaa musiikkia. Rauhaisaa iltaista maisemaa kaunisti jättikokoinen Sheikh Zayedin moskeija, joka lienee yksi maailman suurimpia. Samalla toivoimme, että voisimme tarjota myös rauhallisia ja rentouttavia lomailuhetkiä yöllä Finnairin koneella saapuville mummeille. Valitettavasti kadullamme ajelee yöllä yhtenään jonkinlaisia harrastelija-driftailijoita, jotka jarrut kirskuen joutuvat hidastamaan kulkuaan, tietenkin juuri makuuhuoneemme ikkunan kohdalla olevan hidasteen vuoksi (prrr- iiiii- prrrr!). Korvatulppia on onneksi kaapissa iso kasa.


Aamulla mummit olivat asettuneet jo taloksi ja aamupala oli hyvinkin Suomi-painotteinen: Fazerin sinistä, ruisleipää ja salmiakkia. Lomailu alkoi lisäksi nauttimalla auringosta, mutta jostain syystä altailla ollessamme saimme tuntea myös jonkinlaisen myrskyisän tuulen. Suomen kone toi siis mukanaan sadepilven iloksemme. Itse olin todistamassa pienoista sadetta toista kertaa täällä olon aikana, viimeksi tuli pisaroita maaliskuussa.


Nyt on mukavaa, kun on talossa naisenergiaa tasapainottamassa miesten ylivaltaa :)
Valtsu voi myös kertoilla lukuisia vitsejään ja testata naisten älykkyyttä juttuihinsa tasapuolisesti koko viikon. Siitä tuo otsikkokin, kun onhan se niin imarteleva aloitus aina kun alkaa jotakin kertomaan, juu juu. Nyt on minulla onneksi taustatukea täällä.


P.S. Kyllä kauneus- ja terveysmessut muuten ovat omassa tuunauslajissaan kivemmat kuin peltilehmien vastaavat :-)

Ei kommentteja: